vrijdag 29 januari 2010

VVC Adventure bedrijfsuitje specialist

Van professionele slipcursus tot een ritje in een Ferrari, van een middagje paintballen tot een spannend avontuur als secret agent
Bij VVC Adventure kan iedereen een held zijn! Voor een bedrijfsuitje , personeelsfeest, vrijgezellendag, familiereünie of voor jezelf: bij VVC boek je een onvergetelijke ervaring!

Verkeers- en slipschool

VVC adventure luchtfotoVVC Adventure begint in 1988 als Verkeers Veiligheids Centrum (VVC). In onze verkeersschool leren we aankomende chauffeurs de grondbeginselen van het autorijden. Op de eerste kunststof slipbaan van Nederland organiseren we antislipcursussen. Dit laatste is tot op de dag van vandaag een van onze specialisaties.

Grootste wagenpark van Nederland

VVC legt zich steeds meer toe op het organiseren van actieve programma's voor grote groepen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de evenementenorganisator met het breedste activiteitenprogramma en het grootste wagen-/motorpark van Nederland. Je kunt het zo gek niet bedenken, of we hebben het in huis: van mini motor tot Ferrari en van quad tot Formule 1 auto.



Voor iedereen een programma op maat

Naast gemotoriseerde activiteiten bieden we ook uitdagingen die niets met auto's te maken hebben. Zoals een grottentocht, hoovercraften, abseilen en paintball. Zo komt bij VVC Adventure iedereen aan zijn trekken, van jong tot oud, van de onsportiefste bureauzitter tot de energiekste durfal. En of het nou gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiereünie: wij luisteren naar je wensen, geven je advies en presenteren je een programma op maat. Gezellig, spannend en onvergetelijk!




Rij in een kloeke 4x4 terreinwagen over een uitdagend offroad parcours. Begeef je op een spekgladde weg tijdens een slipcursus en ontdek hoe je een slip kunt voorkomen en beheersen. Ervaar de fun van het rijden op een quad - offroad natuurlijk, want offroad wordt het pas echt leuk.

Uitdagend voor iedereen, on- en offroad


Bij het bedrijfsuitje "Motorspektakel Adventure" gaat het soms om de snelheid, maar vooral om behendigheid, je grenzen verleggen en plezier beleven met de hele groep. Het mooie is: iedereen kan meedoen. Want ieder groepslid vindt in dit spannende en leerzame adventure een uitdaging op z'n eigen niveau.


Wat is het verschil tussen het bedrijfsuitje Motorspektakel en Meerkamp Competitie?


Bij het Motorspektakel nemen we per onderdeel langer de tijd en
zetten we meer materiaal in. Daardoor ga je intensief ervaren wat je bijvoorbeeld offroad met een 4x4 terreinwagen of een quad allemaal kunt doen. Bovendien maakt een slipcursus deel uit van het programma. Leerzaam én spectaculair!

pdf Prijslijst Motorspektakel 2010 Prijzen zijn excl. btw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten