vrijdag 29 januari 2010

Adventure & Paintball op Evenementenlocatie Watergoed

 
Dit is hét juiste adres voor de complete organisatie van actieve evenementen van alle soorten en maten. Of het nou gaat om een leuk bedrijfsuitje, leerzame teambuilding, exclusieve relatiedag, gezellig personeelsfeest of luxe incentive ... wij maken er een sport van evenementen te organiseren zoals u ze hebben wilt!

   Waar vindt u ons..?
Evenementenorganisatie OMNIVENTS heeft als thuisbasis de Evenementenlocatie WaterGoed! aan strandpark Slijk Ewijk te Valburg, gelegen tussen Arnhem en Nijmegen. Daarnaast zijn we actief op onze 2e locatie: Strand Maaslanden te Appeltern, in recreatiegebied de Gouden Ham, tussen Tiel en Oss. Op één van deze locaties bent u aan het juiste adres voor goede accommodaties, uitstekende horeca in combinatie met de leukste activiteiten. Zoekt u ergens anders een locatie? Geen probleem: OMNIVENTS is ook actief op verschillende externe locaties.

Wat doen we dan..?
OMNIVENTS is gespecialiseerd in actieve en avontuurlijke evenementen. U vindt deze indoor en outdoor groepsactiviteiten in het activiteitenoverzicht. Graag attenderen we u ook op onze andere websites met concrete arrangementen, prijsinformatie en seizoensaanbiedingen:
* Sportevent.nl voor een ludieke zeskamp, gezellige sportdag, clinic boogschieten, workshop schermen of een GPS adventure
* Offroadevents.nl presenteert het terreinrijden in de Land Rover en de 4x4 cursus
* Zandhappen.nl biedt arrangementen met paintball, quadrijden, adventure en games met catering op WaterGoed!
* Sportparty.nl voor spectaculaire strand- en wateractiviteiten op Strand Maaslanden
Tevens zijn onze terreinen te huur voor andere bureau's, voor scholen en verenigingen en voor publieksevenementen.

De Adventure Events van Omnivents staan boordevol verrassingen en uitdagingen:

Adventure tocht in diverse soorten
Met kaart, kompas, gps, portofoon navigatie, als dropping en/of night adventure, op mountainbike, step of gewone fiets of tandem, in reuzekano, kayak of raft!

Ter invulling van uw adventure programma kunnen de volgende activiteiten worden georganiseerd: - Hand- en kruisboogschieten
- Mountainbike of step trial
- Samenwerkingsopdrachten als mega katapult en spinneweb
- Kanovaren in 12-persoons kano’s
- Vlotten bouwen
- Mindbreakers
Een Adventure programma boekt u al vanaf € 40,-- per persoon. Minimale groepsgrootte is 10 personen.

- Te water met vlotten bouwen en varen
- Grenzen verleggen met het survivalparcours

Paintball
Omnivents organiseert het Paintball op het mooiste park van Nederland. Alle voorzieningingen zijn aanwezig. U kunt spelen op 7 verschillende velden met iedere keer weer een nieuwe missie, tactiek en strategie.

U kunt al een Paintball arrangement boeken voor € 30,-- per persoon, minimaal 10 deelnemers.

Uw evenement is onze sport!
Klantgericht werken staat bij ons centraal. U maakt een keuze uit het aanbod van de mooiste locaties, de beste activiteiten en het lekkerste eten. Omnivents maakt er een sport van het evenement vervolgens zo te organiseren zoals u het hebben wilt! Kijk op de website voor meer informatie over een: - Adventure
- Sports
- Off Road

Watergoed! of andere locaties
U bent van harte welkom op de thuisbasis: evenementenlocatie Watergoed!, gelegen aan een prachtig strandpark tussen Arnhem en Nijmegen. Uiteraard komen we ook graag naar u toe. Er zijn diverse andere locaties mogelijk in Nederland.

  • Tielsestraat 129
  • 6675 AC, Valburg
  • Nederland
  • T: 0488 410 444
  • F: 0488 410 454
  • E: info@omnivents.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten