vrijdag 29 januari 2010

Recreatiepark Ermerstrand

De Bushtrail
In het bos bevindt zich een professioneel survival parcours met tal van installaties en hindernissen van natuurlijke materialen. Het bevat een competitie-element waarbij strategisch denken en behendigheid belangrijk is. Men mag alleen gebruik maken van de Op de hindernisbaan worden de teamleden fysiek en mentaal aan de tand gevoeld. In overleg wordt een strategie ontwikkeld en afgesproken wie wat doet om de hindernissen gezamenlijk te kunnen nemen. Een goed plan, samenwerking en communicatie is onontbeerlijk voor een goed en snel resultaat! Dit is een typische teambuilding activiteit.

De Bushtrail kan heel goed gecombineerd worden met een van onze andere outdooractiviteiten, zoals bijvoorbeeld de “Expeditie K2”.

Expeditie K2
De echte avontuurlijke deelnemers nemen wij graag mee naar onze nieuwste aanwinst, de: ‘Expeditie K2’. Deze klimtoren is voorzien van vele klimroutes met een verschillende moeilijkheidsgraad. Boven aangekomen kan er op drie manieren worden afgedaald: - Tokkelen: afdaling vanaf de toren langs een diagonaal 45° gespannen lijn

* Abseilen: loodrecht afdalen van de toren langs een vrij hangende lijn
* Pendelen: óf voor de echte durfals via een pendel. Dat betekent dat je de sprong waagt! De pendel is qua ‘kick’ vergelijkbaar met bungeejumping en uniek in Nederland.

Eenmaal weer veilig met de voeten op de grond weet je dat deze ‘Expeditie’ zich niet laat omschrijven; dit moet je voelen!

Highlandgames
De groep wordt verdeeld in meerdere clans en die nemen het tegen elkaar op tijdens de originele spelen zoals touwtrekken, kogelstoten, paalhangen en boomstamwerpen (u wordt gekleed in een kilt!). Er is een competitie-element tussen de clans. Voor de spelen is het echter niet noodzakelijk dat u over enorme spierballen beschikt; iedereen kan meedoen, succes gegarandeerd!

Paintball
Per boot vertrekt u naar één van onze eilanden, het decor van het strategische en spannende Paintball. Een inspannend en avontuurlijk spel dat voor teambuilding, maar bovenal voor plezier zorgt. We hebben het al vaak zien gebeuren; als het dagelijkse pak eenmaal uit is en de paintball kleding aan, wordt iedereen weer even kind! Voor de echte spanningzoekers hebben we nu ook de mogelijkheid om in het donker te paintballen; Moonlight Paintball.

Culinair
Uiteraard kunnen wij ook aan uw culinaire wensen voldoen. Een greep uit ons assortiment:Diverse BBQ’s en buffetten (warm en koud, Mexicaans. Italiaans, Indisch, Mediterraans, Winters) en natuurlijk hebben wij tal van hapjes, Tapas, bittergarnituren en kaasplateaus.

Overige activiteiten
Voor een overzicht van alle mogelijkheden van onze activiteiten kijkt u op onze website! Wij stellen graag een op maat samengesteld programma voor u samen.


Paintball


Een erg spannend en uitdagend spel dat op één van onze eilanden wordt gespeeld. Bereidt u zich voor met uw team op een echte veldslag of probeer met een andere strategie de vlag te veroveren. Klik hier voor meer informatie.




Outdoor

Samenwerken met je collega’s, vrienden of relaties op de Bushtrail of voor de 'kick' een pendelsprong maken op één van de grootste klimtorens van Nederland! Klik hier voor meer informatie.

Overige activiteiten

Het water, bos en het strand biedt nog meer mogelijkheden voor allerlei spannende en uitdagende activiteiten! Klik hier voor meer informatie!
Recreatiepark Ermerstrand • Steenbakkersweg 3 • 7843 RM Erm (Dr.)-NL • Telefoon 0591-564014 • email info@ermerstrand.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten