vrijdag 29 januari 2010

Paintball Jungle

Inmiddels bevindt Paintball Jungle zich alweer zo’n 8 jaar om de huidige stek in het Geuzenbos aan de Wethouder van Essenweg. Daarmee zijn wij het enige paintballbedrijf in Amsterdam. Wij zijn uitgegroeid tot één van de grootste en spannendste locaties van Europa. Uniek zijn de 12 verschillende speelvelden die allemaal hun eigen thema hebben. De opbouw en inrichting van elk speelveld verschilt en als bezoeker van Paintball Jungle worden er diverse thema velden bezocht.

Bezoekers van Paintball Jungle maken gebruik van de allernieuwste uitrustingen. Ieder jaar wordt ons complete uitrustingsbestand vernieuwd en ge-update met de nieuwste ontwikkelingen.

Naast de diversiteit van speelvelden biedt Paintball Jungle ook een aantal unieke arrangementen. Zo bieden wij als enige het in eigen huis ontwikkelde ‘Paintball Special Operations’ arrangement. Een speciaal op het bedrijfsleven gericht teambuildingsprogramma waarbij de deelnemers onderdeel worden van een compleet scenario. Hierbij maken zij gebruik van unieke uitrustingen, zoals speciale paintball wapens, communicatie kits, teamgebonden tenues en extra’s als sniper pakken, paint grenades en kogelvrije vesten.

Meer dan alleen paintball


Hoewel paintball de eerste activiteit van Paintball Jungle was, is het allang niet meer de enige. Sinds een aantal jaren hebben wij ons activiteitenprogramma uitgebreid met het spannende Commando Parcours. Dit is een sportief programma waarbij de deelnemers, verdeeld in squads, diverse teamopdrachten krijgen, natuurlijk helemaal in Commando stijl!Ook 
lasergames bij Paintball Jungle


De nieuwe Redneck Games staan garant voor een hoop humor en hilariteit. De deelnemers krijgen een reeks van onderdelen aangeboden die individueel of gezamenlijk volbracht moeten worden. En aangezien het hier om het Redneck thema draait, zijn ook de onderdelen hier een afspiegeling van. WC bril gooien, touwtrekken, biervat smijten en knots hockey zijn slechts een aantal voorbeelden.

Begin 2008 werd de paintball branche geconfronteerd met aangescherpte leeftijdsregels. De wettelijk minimum leeftijd werd vast gesteld op 18 jaar. Dit betekende dat wij op zoek moesten gaan naar een alternatief. Daarom bieden wij nu ook outdoor laser games aan. Deelnemers krijgen dezelfde ervaring als bij paintball (dezelfde pakken, speelvelden en speelvormen) maar spelen in plaats van met een paintballwapen nu met een lasergun dat speciaal ontwikkeld is voor gebruik in de buitenlucht. Dit wapen heeft een bereik van 150 meter en is onder andere uitgerust met een professionele richtkijker.

Andere takken


Paintball Jungle houdt zich niet alleen bezig met haar eigen locatie, maar is ook actief in tal van samenwerkingsverbanden. Op het gebied van paintball behoren wij tot de Nederlandse Paintball Top Locaties en werken wij op het gebied van outdoor lasergames samen met andere bedrijven in het Operation: Laserstorm samenwerkingsverband.

Kantooradres:
Paintball Jungle
Bolstoen 34
1046 AV Amsterdam

Park adres:
Wethouder van Essenweg (Routebeschrijving)
1047 AV Amsterdam

Telefoon: (+31) (0)20 - 613 11 29
Fax: (+31) (0)20 - 613 32 27
Email: info@paintballjungle.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten