vrijdag 29 januari 2010

Mountain Network Heerenveen

Iets ludieks ondernemen en tegelijkertijd werken aan het groepsgevoel? Bereik bij Mountain Network Heerenveen een sportief hoogtepunt!

Mountain Network Heerenveen is gevestigd in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen: het nieuwste en modernste sportcentrum van Friesland. Het centrum beschikt over een 15 meter hoge klimwand en een hoogteparcours. Voor zakelijke meetings en presentaties staan professioneel geoutilleerde zalen ter beschikking.
In de directe nabijheid van het centrum ligt het prachtige bosgebied Oranjewoud en het recreatieschap Nannewijd waar o.a. de volgende activiteiten georganiseerd worden; fiets- en steptochten, kanovaren, GPS-tochten, boogschieten, teamgames én het abseilen vanaf de unieke uitkijktoren Le Belvedère. Samen met de uitgebreide cateringfaciliteiten is Mountain Network Heerenveen het ideale vertrekpunt voor een geslaagde klimavond, sportdag of een succesvol teambuilding event.


Samen er op uit met collega’s of relaties. Waarom met Mountain Network Events? In de eerste plaats voor de gezelligheid. Om in een sportieve sfeer gezamenlijk iets nieuws te beleven. Iets avontuurlijks dat de onderlinge band bevestigt en zelfs versterkt. Onze arrangementen bieden uiteenlopende mogelijkheden, privé en zakelijk, om onder professionele begeleiding grenzen te verleggen. Daarbij zijn de deelnemers op elkaar aangewezen, zodat een individuele prestatie ook een groepsprestatie is. En omgekeerd. Met de arrangementen van 'Events' bent u verzekerd van een onvergetelijke ervaring.

DoelgroepenMountain Network Events verzorgt arrangementen en evenementen voor de volgende doelgroepen;
  • Zakelijke markt
  • Gemeentelijke en provinciale overheden
  • Hulpverleningsinstanties (politie, brandweer, defensie)
  • Non-profit instellingen
Arrangement op maatOp basis van meer dan 20 jaar ervaring bieden wij een aantal beproefde arrangementen aan, die wij op deze site aan u presenteren. Het staat u uiteraard vrij om op basis van deze voorbeelden te variëren, bijvoorbeeld door onderdelen te combineren of toe te voegen. Graag stellen wij, op basis van uw wensen en budget, een aanbieding samen. Desgewenst komen wij bij u langs om ons voorstel te presenteren.

Zekerheid voor allesConform de richtlijnen van de VeBON wordt voor alle deelnemers aan onze arrangementen een basis-ongevallenverzekering afgesloten. Deze kan naar keuze worden uitgebreid met een Aanvullende reisverzekering en een Aanvullende annuleringsverzekering. Alle door Mountain Network uitgevoerde activiteiten worden begeleid door ervaren instructeurs of U.I.A.G.M. (Union internationale des Associations des Guides de Montagne) erkende berg- en skigidsen. Mountain Network is lid van de Vebon en Recron en TuV gecertificeerd.

Meer informatie'Events' biedt u een breed scala van mogelijkheden ten aanzien van activiteiten, catering en logies. Van inspannend tot recreatief, van culinair tot een snack en van luxueus tot Spartaans: de mogelijkheden zijn zeer divers en verschillen per locatie. Over elke specialisatie is aanvullende informatie beschikbaar, alsmede over de verzekeringen en de VeBON Voorwaarden. Tevens hebben wij een algemene brochure waarop alle locaties en specialisaties van Mountain Network worden gepresenteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten