zondag 20 juni 2010

A3 Ballon BV'

Al sinds de oudheid dromen mensen van vliegen. Zo vrij als een vogel zweven door het luchtruim. De zwaartekracht overwinnen en de stilte als enige gezelschap. A3 Ballon maakt van deze droom een werkelijkheid. A3 Ballon B.V. is een ervaren en professioneel ballonvaart bedrijf sinds 1986. Wij zijn gespecialiseerd in passagiers ballonvaarten voor zowel particulieren als bedrijven in heel Nederland . Of het nu gaat om een spetterend personeelsfeest, een huwelijksaanzoek, een origineel relatiegeschenk, een ballonvaart cadeaubon of een hoofdprijs. Bij A3 Ballon bent u aan het goede adres.'
Tel: 0800 0229666
door heel Nederland'
Actie & Avontuur'


1 opmerking:

  1. Bedrijfsuitje op hoog niveau
    Indien u met uw relaties of medewerkers een avontuurlijke uitje wil beleven, dan is ballonvaren voor
    u een perfecte activiteit! Door de ontspannen sfeer komt u direct op een ander niveau met uw
    gezelschap in gesprek.

    Het uitgebreide programma duurt ongeveer 4 uur en wordt op enthousiaste wijze begeleidt door onze zeer professionele piloten en crew. Het is tevens mogelijk om het programma uit te breiden met een lunch of diner in verschillende stijlen, bijvoorbeeld barbecue, buffet of soep met broodjes. De mogelijkheden op het gebied van catering zijn afhankelijk van de opstijglocatie. Omdat het opbouwen en bergen van de ballon met vereende krachten gebeurt en iedereen kan helpen wordt ballonvaren gezien als een ware teambuildingsactiviteit, vele handen maken licht werk! Tijdens de vaart van één tot anderhalf uur geven onze ervaren piloten uitleg over het uitzicht en na de vaart is er een traditionele champagnedoop. Wij verzorgen ook de comfortabele terugreis naar de opstijglocatie, onze jeeps en luxe busjes rijden achter de ballon aan en brengen de passagiers en crew na de vaart weer terug, waar nodig aangevuld met taxibusjes.

    Het luchtdoop-certificaat, dat de passagiers na de vaart meekrijgen als herinnering, is eventueel te voorzien van uw bedrijfslogo. Daarnaast is het mogelijk om een vlag of banner aan de ballonmand te bevestigen. Til uw bedrijfsrelaties naar een hoger niveau door ze te verwennen met deze ballon beleving. Zij zullen dit zeker waarderen en het zal de samenwerking op lange termijn een positieve impuls geven! Of het nu gaat om een incentive voor 1 persoon, of een privéballon voor een hele afdeling, 4CB staat garant voor een compleet verzorgd, onvergetelijk avontuur. Indien u interesse heeft in het zakelijk ballonvaren met 4CB, geven wij u graag telefonisch meer informatie om optimaal op uw persoonlijke wensen te kunnen inspelen.

    Contactgegevens
    4CB Ballonvaarten
    Ballonvaarten : www.4CB.nl
    Verkoop ballonnen: www.skysthelimit.nl
    Bereikbaar: dagelijks van 10:00 tot 20:00uur.
    T: 026 370 28 70
    F: 026 750 32 98

    Kantooradres :
    Rietgrachtstraat 41-2
    6828 KB ARNHEM
    Afhalen van vouchers mogelijk na telefonisch contact.

    Postadres :
    Postbus 5043
    6802 EA ARNHEM
    I: info@4cb.nl

    BeantwoordenVerwijderen